Tragedie pe o şosea din Mamaia, noaptea trecută. Un tânăr de 21 de ani a murit, iar alţi trei au ajuns în stare gravă la spital, după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent de un stâlp aflat pe marginea drumului. Martorii spun că maşina circula cu o viteză mult peste limita legală. Vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional! 

Tragedia a avut loc chiar înainte de miezul nopţii. Potrivit martorilor, şoferul pornise într-o cursă nebună pe Bulevardul Mamaia, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului, iar autoturismul scăpat de sub control s-a izbit violent de un stâlp de pe marginea şoselei. Impactul a fost devastator.

"Şoferul autoturismului, un bărbat de aproximativ 21 de ani, a rămas încarcerat în urma accidentului, acesta fiind extras de către echipele de intervenţie şi preluat de către echipajele medicale. Şoferul este inconştient, în stop cardio-respirator, i se aplică protocolul de resuscitare", a declarat Răzvan Parconie – ISU Dobrogea, la scurt timp după accident, arată observatornews.ro

În ciuda eforturilor medicilor, care s-au chinuit să-l resusciteze pe şofer zeci de minute, tânărul de 21 de ani a decedat sub privirile neputincioase ale mamei şi fratelui său, ajunşi la locul tragediei la puţin timp după incident. Tinerii s-ar fi urcat în maşină din parcarea parcului acvatic din staţiune, un loc cunoscut de localnici drept zonă de drifturi şi întreceri ilegale.

Ceilalţi pasageri, doi băieţi şi o fată, au suferit şi ei multiple traumatisme în urma teribilului accident. Au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la Spitalul Judeţean Constanţa. 

coral