În fiecare zi îl vedem în platoul de la Acces Direct, puternic, neînfricat, luptând pentru dreptate, luptând pentru alții. Puțini sunt cei care știu, însă, că avocatul Adrian Cuculis a trecut printr-o dramă care i-a schimbat radical viața. Unul dintre gemenii săi a rămas în spital mai mult decât a stat în pântecele mamei. Iată care a fost motivul!

Adrian Cuculis a apărut întotdeauna în fața publicului impunător și aducând soluții pentru oamenii neîndreptățiți. S-a bucurat extrem de tare, împreună cu frumoasa sa parteneră de viață, atunci când au aflat că vor deveni părinți.

Drama ascunsă a avoatului Adrian Cuculis

Bucuria a fost și mai mare atunci când medicul le-a dat vestea că vor deveni părinți de gemeni. Bebelușii s-au născut prematur și de acolo a început un întreg calvar pentru avocatul Adrian Cuculis și pentru partenera lui de viață.

Din nefericire, băiețelul, pe nume Luca, a fost nevoit să rămână nu o săptămână, așa cum li s-a spus inițial, ci aproximativ nouă luni în spital. Chiar când Adrian Cuculis credea că își va aduce acasă bebelușul, Luca a luat o bacterie din spital.

Din nou, bacteria i-a pus viața în pericol. S-au bazat pe fiecare fărâmă de speranță și în sfârșit micuțul Luca a ajuns acasă la surioara lui. Cu toate acestea, avocatul dorește ca cei vinovați să plăteasă pentru chinul pe care fiul lui l-a îndurat.

Ce se întâmplă acum cu fiul lui Adrian Cuculis

Avocatul este de părere că lipsa dezinfectării spitalului a fost cauza pentru care bebelușul a fost nevoit să stea atât de mult în spital, la Terapie Intensivă, luptându-se pentru viața lui.

”El trebuia să mai facă o injecție. Mai avea un pas până pleca de acolo, așa au fost discuțiile cu medicii. Ce mă revoltă pe mine este că, sigur, am avut perioada asta destul de greoaie. Copilul era bine, trebuia să plece acasă, și dintr-o dată afli că este la Terapie Intensivă. Au primit telefon și au spus, luați-l, că moare. Ei deja erau depășiți de situație. La momentul mutării dintr-un spital în altul starea lui s-a agravat, din cauza transporului”, a povestit avocatul la Acces Direct.

Acum, avocatul Adrian Cuculis și soția sa, o cunoscută jurnalistă, cer despăgubiri în valoare de 1.000.000 de euro.

De asemenea, partenera sa de viață, Ramona Pauleanu, și-a strigat durerea pe rețelele de socializare. A postat un mesaj cât se poate de emoționant, iar acum cei doi soți nu doresc decât dreptate pentru fiul lor, Luca.

”Da, le-am cerut 1 milion de euro despagubiri. Un milion, ati citit bine. Nu ca să ma îmbogățesc, nu avem nevoie de bani. Avem nevoie de dreptate, iar banii mergeau, în cazul in care castigam, către o cauza in care credeam. Imi voiam baiatul bine, nu-i suma sa compenseze suferinta lui.

N-am făcut mare tam tam pe subiectul asta. De fapt, nu l-am dezvoltat deloc. De ce? Sunt mai multe motive, poate voi avea timp sa le expun. Cred ca cel mai important e ca nu știu cât de departe as fi mers cu demersul asta, dar acum știu ca merg pana în pânzele albe. Asta după ce, si atunci, și acum, spitalul dovedește ca joaca murdar. Printre altele, ASTĂZI am aflat ca tot ce s-a întâmplat s-a întâmplat din cauza ca eu aveam o infecție care a provocat nașterea și a afectat copiii, infecție despre care eu nu am știut nimic pana în acest moment, iar analizele din foaia de externare o contrazic. Cu toate astea, mi-au apărut doua diagnostice noi, post externare. Post externare. Nu, nu sistemul medical romanesc e putred, ci oamenii din el”, este mesajul transmis de soția lui Adrian Cuculis. coral