In urma cu aproape noua ani, Florentina Fantanaru a trecut printr-o drama teribila pe care putini o cunosc. Inainte cu doua zile sa implineasca 37 de ani, moderatoarea emisiunii „De-a viata ascunselea’ de la Antena 3, si-a pierdut sotul in urma unei maladii ingrozitoare, c.ncerul de plaman, cu care barbatul a luptat pana in ultima clipa. Vaduva la doar 37 de ani, Florentina Fantanaru si-a inm.rmantat sotul chiar de ziua ei.

In 2011, Florentina Fantanaru asista neputiincioasa la suferinta barbatului pe care il iubea si care, ulterior, s-a stins sub ochii ei, lasand-o vaduva cu doar doua zile inainte sa implineasca 37 de ani. Moderatoarea emisiunii „De-a viata ascunselea’ a ramas singura, cu un copil de patru ani, caruia trebuia sa ii explice de ce nu isi va mai vedea niciodata tatal.

In ziua inm.rmantarii, pe 11 februarie, Florentina era la capela, veghea s.criul sotulului ei, timp in care raspundea la mesajele de felicitare primite de ziua ei si la telefoanele prietenilor care nu stiau ca sotul ei a mur.t.

Florentina spune ca i-a fost foarte greu sa-si revina dupa acel moment, baietelul ei, Dragos, fiind forta care a ajutat-o sa mearga mai departe, dar care se speria de fiecare data cand ea intarzia acasa.

„Am avut o emisiune seara, tarziu de tot. Am terminat pe la ora 23.00 si am ajuns acasa destul de tarziu. Dragos o intrebase pe bunica lui: „Mami a plecat si ea la Doamne, Doamne de nu mai vine acasa?’. Au fost momente foarte intense, foarte dure, puse in cuvinte. Transante. Scoase din sufletul unui copil atat de mic’, povestea Florentina intr-un interviu.

In urma cu doi ani, Dragos – in varsta de 11 ani atunci, si-a emotionat pana la lacrimi mama, intr-o emisiune TV. Copilul a fost provocat atunci sa-i faca mamei lui o declaratie de dragoste fara sa foloseasca sintagma „te iubesc’.

„Ce imi place cel mai mult la mama mea…imi place cum se poarta, cel mai mult timp se poarta extrem de dragut (…) Sincer n-as vrea nimic de reprosat pentru ca e aproape perfecta. As vrea sa o ajut sa scape de stres, sa scape de tot ce o enerveaza si vreau sa o fac sa se simta fericita. (…) E foarte greu de zis iubirea fara te iubesc, fara sa folosesc acele cuvinte, chiar nu stiu. I-as face o surpriza sau as invata un cantec. (…) Zmiiii ii zic atunci cand nu ii spun te iubesc.”, a declarat Dragos, fiul Florentinei Fantanaru, in timp ce isi freca mainile de emotie.

Prezentatoarea imediat a reactionat din alta camera cand a auzit ce a declarat fiul sau.

„Waaa, sunt aproape perfecta? (…) El imi vorbeste des frumos si ma alinta si imi spune lucruri emotionante.”, a mai spus Florentina Fantanaru care isi strangea fiul in brate.

coral