Drumul expres care traversează Oradea dinspre Cluj spre Satu Mare a fost finalizat în întregime, ultimul tronson fiind dat în folosinţă duminică.

Ultimul tronson al drumului expres care face legătura între cartierul Podgoria şi sensul giratoriu din zona Episcopia, de la ieşirea din oraş, spre Satu Mare, a fost dat în folosinţă, informează adevarul.ro.

„Mă bucur că sunt mulţumiţi şoferii. Acest drum va fi ca o centură pentru traficul uşor al municipiului Oradea, practic o variantă ocolitoare pentru şoferi. Pentru că, dacă vii dinspre Cluj şi vrei să ajungi spre zona Biharia, unde e nodul de legătură cu viitoarea autostradă, dinainte de intrarea din Oşorhei, vei putea intra pe acest drum şi vei ieşi aici la acest sens giratoriu”, explică viceprimarul Florin Birta.

De altfel, ca să-şi exprime mulţumirea, cu acceptul constructorilor, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un grup locuitori au amplasat peste noapte un banner cu mesajul “Mulţumim, Ilie Bolojan”. “Din câte mi-au spus cei de la drumuri, nişte localnici ar fi venit şi au spus vor să-l ţină câteva zile”, a explicat Birta.

coral