Sâmbătă, 5 noiembrie 2022, începând cu ora 19:00, la Insomnia Cade&Bistro va avea loc o dublă lansare de carte, mai exact Măștile din spatele măștii de Teodor Hossu-Longin și „Semne și simptome” de Andra Ticărău.

Măștile din spatele măștii

Sunt cărți care nu pot trăi singure, istorii comune separate de coperți în chip diferit, întâmplări ce se leagă nebănuit, puțin întrerupte de puncte îngroșate sau suspensive, capodopere și scrieri modeste care au undeva un spirit pereche. Așa cum există oameni care se caută, pesemne vor fi și cărți ce umblă prin lume cu certitudinea întâlnirii.

„Teodor Hossu-Longin e un prozator modern, perfect calibrat vremurilor pe care le trăiește. E acel dirijor de cor care știe să ofere momente solistice personajelor sale, indiferent de consecințe. Corul vocilor din carte sună profund atonal, însă niciodată fals sau dezacordat, și aici e marea sa abilitate. Pentru că în esență, această carte vorbește despre umanitate. Despre umanitatea noastră românească, închisă atât de bine între betoanele marilor orașe” – Tudor Runcanu

Semne și simptome

Trei sunt desfătările aduse de volumul – mic, însă dens – Semne și simptome*: franchețea, limbajul frust și gingășia deflagrantă.

„"Medic de profesie, Andra Ticărău a postat pe contul propriu de Facebook, din an în paște, de-a valma poezie și proză foarte scurtă. Pisată științific la cap de bunul său prieten, Teodor Hossu-Longin, a catadicsit să-și colecteze scrierile și să le vâre între copertele care punctează debutul său literar."Trei sunt desfătările aduse de volumul – mic, însă dens – Semne și simptome*: franchețea, limbajul frust și gingășia deflagrantă” – Petru Ţincoca

Intrarea este gratuită, iar la finalul evenimentului, participanții vor putea să participe la o degustare de vin.

coral