O familie din Tureni, Cluj, a fost lovită de un mare necaz, după ce băiatul familiei a rămas fără un braț în timp ce se afla la câmp. Tatăl său care era prezent în momentul tragediei nu a suportat să-și vadă băiatul în suferință și a făcut infarct. Din păcate, intervenția medicilor a fost tardivă pentru ca tatăl să mai poată fi salvat.

Ce s-a întâmplat cu tânărul

Alarma a fost dată în jurul orei 19:00, atunci când un apel la numărul de urgență 112 anunța amputarea unui braț la un tânăr și decesul unui bărbat în vârstă de 63 de nai. Cei doi se aflau pe câmpul din localitate. Acolo unde manevreau niște utilaje agricole, atunci când într-un moment de neatenție băiatul a fost prins de un utilaj, moment în care a fost grav rănit la unul dintre brațe. La vederea acestui accident sângeros, tatăl bărbatului, care se afla alături, nu a rezistat din cauza șocului, iar inima i-a cedat, făcând infarct.

La fața locului, mai multe persoane care se aflau pe câmp au sărit în ajutorul bărbatului cu mâna amputată pentru a-i oferi primul ajutor. O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două echipaje SAJ au intervenit pentru a acorda asistență medicală de urgență. Medicii au efectuat multiple manevre de resuscitare, dar din păcate, a fost confirmat decesul. În acest moment se fac cercetări sub aspectul infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

coral