Bogdan si Hannelore au fost unul dintre cele mai controversate cupluri de pe „Insula iubirii”. Toti ceilalti concurenti, dar si telespectatorii si-au dat seama ca ea s-a indragostit de ispita Andy, dar ea, ambitioasa, s-a casatorit cu Bogdan, doar pentru ca apoi sa recunoasca ca s-au despartit. Dar, pare-se, acum, este ocupata de aranjamentele de nunta pentru o alta concurenta.

 Mai exact, de curand, Hannelore s-a pozat alaturi de Andreea, concurenta care a rezistat doar trei zile la ”Insula Iubirii”, in timp ce, la Timisoara, avea grija sa o pregateasca pentru o nunta de vis.

Astfel, Andreea, bruneta care a ajuns in emisiune alaturi de Gabriel, dar care a plecat imediat de la ”Insula Iubirii”, dar nu inainte de a avea timpul necesar sa faca nunta cu George, ispita careia fata i-a cazut in plasa imediat. Crezand, probabil, ca George isi doreste sa ramana cu ea pentru tot restul vietii, Andreea se gandea deja la luna de miere atunci cand a fost anuntata ca nu va mai continua la „Insula iubirii“. George a marturisit ulterior ca nu si-a dorit nicio noapte a nuntii si ca nu se simtea atras de Andreea, el facandu-si doar treaba de ispita si ca planuia sa bata in retragere. Cu toate acestea, Andreea pare sa viseze inca la nunta cu ispita si, mai mult decat atat, isi pregateste deja tinutele de cununie, alegandu-si deja rochia de mireasa. Ba chiar, pare-se, viseaza sa fie o adevarata printesa in acea seara, rugandu-o pe Hannelsore sa ii ofere si o diadema pentru parul ei.

In alta ordine de idei, Hannelore a fost vizitata la targul la care a fost si Andreea si de o alta concurenta controversata in show, Elena Stroe, una dintre tinerele care nu a rezistat prea mult ”ispitei”, sarind imediat in bratele un barbat, desi sustinea, la acea vreme ca relatia ei este una serioasa.

Hannelore, indragostita de ispita Andy, dar casatorita cu Bogdan

In ciuda faptului ca nimeni nu credea in cuplul lor, Bogdan si Hannelore s-au casatorit si au incercat sa mimeze o casnicie perfecta. Cei doi soti nu au putut sa se prefaca prea mult timp, ajungand in cele din urma sa se desparta. Hannelore a publicat un mesaj in care a spus exact ce simte, a recunoscut ca a mintit si ca a fost atrasa de Andy, dar si ca relatia cu Bogdan a luat sfarsit. Pe cealalta parte, sotul ei a si publicat o imagine cu noua iubita, semn clar ca decizia lui si a sotiei este una definitiva.

coral