Maria Constantin si Dacian Varga s-au despartit, iar anuntul fost facut chiar de vedeta la televizor. Artista a marturisit ca este o femeie libera, dar prefera sa-si tina viata personala privata.

De aproximativ un an de zile, Maria Constantin si Dacian Varga formau un cuplu foarte discret. Se pare ca relatia lor a ajuns la final, iar interpreta de muzica populara a afirmat in cadrule emisiunii Acces Direct, ca este o femeie libera.

Dupa divortul de Marcel Toader, Maria Constantin a incercat sa-si tina viata amoroasa cat mai privata si sa nu se afiseze cu noul iubit.

„In ultimii doi ani de zile n-am mai iesit sa vorbesc despre viata mea personala… Nu vreau sa comentez. Nu veti afla nimic! Cel mai important lucru din viata mea este copilul meu si atat”, a spus vedeta la Acces Direct.

Maria Constantin si Dacian Varga s-au despartit, iar artista a confirmat acest lucru, atunci cand a fost intrebata de Mirela Vaida. Totul a pornit cand Viorel Stegaru, invitat in emisiune, a cerut-o in casatorie pe vedeta. ‘Viorele, sa stii ca sunt libera!’, a fost reactia Mariei Constantin.

coral