Bomba in showbiz! Dupa Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol, un alt cuplu s-a destramat.

In urma cu cativa ani, Ana Mocanu lua o decizie radicala. Vedeta a renuntat la postul de ”asistenta pacatoasa” si a inceput o viata noua cu iubitul ei, in Spania. Recent insa Ana a hotarat sa se intoarca pe meleagurile natale deoarece nu a reusit sa se acomodeze in Spania.

Ana Mocanu si iubitul ei au format unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz si nimic nu prevestea ruptura dintre ei. Astazi insa… fosta asistenta TV si-a anuntat fanii ca dupa trei ani de relatie, ea si iubitul ei au decis sa mearga pe drumuri separate.

”Dragi prieteni, imi sunteti mereu aproape si pentru asta va multumesc!!!! De aceea, imi doresc sa aflati de la mine, nu din alte surse, ca in viata mea personala s-au produs anumite schimbari. Cu 3 ani in urma am inceput o frumoasa relatie cu Giani, insa astazi mergem pe drumuri diferite. Au fost 3 ani plini de bucurii si momente frumoase. De azi incepem un nou capitol!”, a scris Ana Mocanu pe contul ei de Facebook.
Ana Mocanu a trait o perioada in Africa

Ana Mocanu a trait o perioada in Africa, acolo unde parintii ei lucrau. Cand a revenit in Romania, fosta asistenta TV a vrut sa se inscrie la o scoala din Romania, dar a avut dificultati, motiv pentru care a trebuit sa repete cativa ani de scoala. Asta deoarece sistemul romanesc de invatamant recunoaste doar studiile din Europa si America. Astfel ca Ana Mocanu a ajuns sa aiba mai multi ani de scoala fata de tinerii de varsta ei.

„In Romania nu isi recunoaste decat studiile din Europa sau America. Eu cum am facut in Africa, nu mi s-au recunoscut anii de scoala, asa ca am fost data cu 2 ani in urma si am ajuns, din nou, la clasa a-4-a sau a-5-a. Cati ani de scoala am eu, nu mai are nimeni! M-am inscris si la facultate, unde am cautat ceva care sa nu aiba legatura cu matematica. M-am inscris la Relatii Internationale si Studii Europene. M-am pierdut pe parcurs si am ajuns asistenta! Normal, am vreo 3 sau 4 ani de scoala in plus”, marturisea Ana Mocanu.

coral