Dan Negru are o familie frumoasa si isi iubeste foarte mult sotia si copiii. Dar nu doreste ca viata sa de familie sa fie mediatizata permanent si incearca – asa cum a hotarat cu sotia sa – sa isi tina viata privata cat mai departe de ochii curiosi ai mass-media. Intr-un interviu pentru viva.ro, celebrul prezentator a facut cateva destainuiri interesante.

Sotia lui Dan Negru este medic stomatolog, iar cei doi se inteleg foarte, foarte bine.

”Codruta e medic stomatolog, deci n-are nimic de-a face cu nebunia mondena. Cand am venit in Bucuresti, un director de televiziune mi-a spus ca, pentru a reusi in breasla asta, trebuie sa devin un monden. Au trecut vreo 20 de ani de atunci si uite ca am performat in televiziune si fara sa devin un personaj monden”, a declarat Dan Negru pentru viva.ro.

Dan Negru vorbeste mult, insa baiatul sau il intrece!

Telespectatorii stiu ca Dan Negru este un vorbaret care are un debit verbal impresionant. Totusi, el declara ca are un ”adversar” de temut din acest punct de vedere:

”Bogdan, baiatul meu, ma bate la debit verbal. Nu Dara, care e fetita, cat Bogdan. El vad ca ma mosteneste in aceasta privinta. Nu exista o reteta a casniciei, ci doar o continuitate a traditiei. Mama si tata au fost casatoriti 45 de ani, pana cand tata s-a prapadit. Socrii mei sunt casatoriti tot de vreo 40 de ani. Toti cei din familia mea au traditia aceleiasi familii. Poate de aici secretul. O fi genetic.”, spune Dan Negru.

coral