Foarte multi politisti – in activitate sau retrasi – sunt de parere ca Gheorghe Dinca este un criminal in serie. Unul dintre acestia este Valeriu Suhan, fost ofiter de politie judiciara. Acesta este transant si spune ca Gheorghe Dinca are mai multe victime la activ.

Fireste, oamenii s-au intrebat cum de este posibil ca un barbat de 65 de ani sa se apuce, dintr-o data, de crime infioratoare. Specialistii au fost, de la bun inceput, sceptici. Cei care au alcatuit profilul lui Gheorghe Dinca au insistat asupta ideii ca acesta are mai multe victime, nu numai doua, Luiza Melencu si Alexandra Macesanu.

„Intre cele doua omoruri, au trecut aproximativ patru luni. Cine ar putea crede ca doua fapte atat de ingrozitoare, de omor, precedate si urmate de celelalte salbaticii, savarsite la un interval relativ scurt de timp, se estompeaza intr-atat in mintea autorului, incat acesta nu-si mai aminteste unde a abandonat resturile umane ale victimelor, ucise in urma cu doua zile, respectiv patru luni ? E o intrebare retorica, evident… Cred ca, avand mai multe victime pe constiinta, Dinca e intr-o faza de negare, de respingere si auto-convingere, intr-o stare psihica tulbure, de confruntare interioara cu propriile fapte, dar si cu perspectiva propriei evolutii dominat fiind de frica de raspunderea ce se prefigureaza”, a declarat Valeriu Suhan, informeaza mediafax.ro.

Perdea de fum in spatele careia se afla adevarata fata a lui Dinca

Valeriu Suhan considera ca Gheorghe Dinca a recunoscut, suspect de repede, cele doua crime. ”O perdea de fum”, crede fostul ofiter. Cu atat mai mult cu cat exista elemente contradictorii in declaratiile lui Dinca, iar acesta incearca sa demonstreze ca nu a dorit sa le ucida pe fete, totul intamplandu-se in mijlocul unor accese de furie incontrolabila.

“In opinia mea, Dinca Gheorghe este ucigasul celor doua fete, Alexandra si Luiza, dar si al altora ca ele. Sunt cateva elemente recente care ma indreptatesc sa spun asta. Dinca recunoaste ca a luat viata celor doua victime, afirmand in mod mincinos dar convenabil siesi din perspectiva incadrarii juridice a faptelor sale, omor calificat sau lovituri cauzatoare de moarte, si ca in in nici unul dintre cazuri, nu a avut intentia de a ucide, ci pur si simplu le-a lovit cu pumnul, ceea ce le-a cauzat moartea. (…) De la inceput, mi-a atras atentia si am comentat impreuna, ca recunoasterea cu atata graba a savarsirii celor doua ingrozitoare fapte, coroborat cu alte situatii concrete pe care le-am detaliat la vremea respectiva, imi trezeste temerea ca, toate la un loc, se constituie intr-o perdea de fum in spatele careia se afla adevarata fata a lui Dinca, un monstru”, a mai declarat Valeriu Suhan, fost ofiter de politie judiciara, potrivit sursei mentionate mai sus.

coral