Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, se poate considera un barbat implinit la cei 42 de ani ai sai. Pe plan profesional toate proiectele in care este implicat merg foarte bine, iar pe plan sentimental lucrurile stau si mai bine, pentru ca artistul va deveni tatic pentru a doua oara.

Eliza Ilie, femeia care a reusit sa-i fure inima la prima vedere si cu care e casatorit de patru ani, se afla in ultimul trimestru de sarcina, iar in vara urmeaza sa devina din nou mamica. Dupa cum se stie, Cornel Ilie si sotia sa mai au o fetita, Zara Ecaterina, in varsta de  aproape patru ani, de care Cornel Ilie este foarte mandru. Se pare ca micuta ii calca deja pe urme tatalui sau, pentru ca are aptitudini vocale.

A fost dragoste la prima vedere!

In 2012 a intrat in scena Eliza, o blonda cu 12 ani mai tanara, curajoasa, cu mult tact, si care, culmea, a facut primul pas.

”Ne-am vazut pe strada. Ne-am aruncat o privire si am intors capul unul dupa celalalt. Mie asta mi se pare si acum un gest foarte pasional. Nu ne-am spus nimic, evident. Eu, timid, ea, timida. Noroc ca mi-a scris ea apoi pe Facebook. Asta se intampla in 2012. Am tot vorbit, iar in 2013 ne-am cuplat. Ne-am casatorit in 2015, cand a venit in viata noastra o fetita geniala, Zara”, a declarat Cornel Ilie.

coral