Stare de panica, in Capitala, dupa ce o femeie suspecta de coronavirus a fost luata dintr-un mall si dusa de urgenta la spital! Mai mult, se pare ca totul este cum nu se poate mai serios, tinand cont de faptul ca femeia era recent intoarsa din Italia, tara care se afla in plina epidemie.

O femeie din Bucuresti, proaspat intoarsa din Italia a fost dusa de urgenta la spital, dupa ce i s-a facut rau. Se pare ca aceasta a fost preluata de medici chiar din mall-ul Sun Plaza. Potrivit informatiilor din presa, femeia suspecta de coronavirus a mers imediat la medicul din cabinetul mall-ului din Capitala si acesta a alertat autoritatile, care au actionat in regim de urgenta.

Aceasta i-a marturisit medicului ca se intorsese din Italia si ca luase contact cu o zona de risc in care s-a declarat focar de coronavirus. Simptomele cu care s-a prezentat in cabinetul medicului din mall au fost cele care l-a determinat pe acesta sa sune de urgenta la 112. Mai exact, femeia intoarsa din Italia avea mari dificultati in respirare. In urma celor intamplate, suspecta de coronavirus a fost transportata la Institutul de Boli Contagioase Matei Bals.

Acesta este al doilea caz de persoana suspecta de coronavirus din Bucuresti, dupa ce un maistru de la Liceul Tehnologic pentru nevazatori ”Regina Elisabeta”  a mers la locul de munca avand febra.

coral