Mai exact, intr-o discutie purtata cu Razvan Botezatu, cel mai bun prieten al Biancai Dragusanu, diva blonda a incercat sa demonteze toate acuzatiile care i-au fost aduse si, mai mult, sa condamne ipocrizia celor din jurul ei, cei care au condamnat-o ca a injurat.

Potrivit wowbiz.ro, Bianca Dragusanu a dovedit ca stie sa raspunda la atacuri cu o ironie mai ascutita decat o sabie japoneza. ”Intelegi, am o problema, nu vorbesc engleza… (…) Sfanta Filofteia asta nu poate sa nasca din cauza faptului ca eu nu vorbesc engleza bine si e scarbita (gesticuleaza ironic, n. red.) ca ea, daca se loveste la un degetel, ea incepe sa zica ”Fu#$%^ degetelul ma#$, au, m-am lovit!”, spunea Bianca Dragusanu.

Mai mult, in discutia pe care a avut-o cu Razvan Botezatu, Bianca Dragusanu nu s-a multumit sa ii dea replica Andreei Balan, ci a facut-o praf. ”Eu am injurat ca o nesimtita ce sunt, dar aceasta emisiune (Asia Express, n. red.) a fost patru zile doar despre mine. Eu am injurat in aceasta emisiune TV, iar foarte multa lume nu a mai putut sa isi hraneasca copiii, unele nu pot sa nasca, de fapt… Au o problema: sunt ori constipate, ori au o problema cu nasterea, gen Andreea Balan nu poate sa nasca din cauza faptului ca eu am injurat in emisiune! Ce ne facem? Naste, si naste doua fetite care vor injura de la prima rasuflare…”, spunea Bianca Dragusanu.

Mai mult decat atat, Bianca Dragusanu nu s-a putut abtine sa nu taxeze ipocrizia celor care au atacat-o pentru ca ar fi vorbit urat. ”Eu eram fan Andreea Balan, pentru ca mie imi place foarte tare si sunt fan Andreea Balan pentru ca imi place cum danseaza. Dar are o problema cu mine… Nu poate sa nasca ca eu imjur si mai mult de jumatate din tara asta nu injura. (…) Daca te uiti la televizor (la emisiunea Asia Express, n. red.)  vezi ca toata lumea injura. De ce a fost vorba doar despre mine, frate? De ce lumea spune ca am fost data afara din emisiune, ca am abandonat emisiunea… Nu, frate! Eu am castigat un duel, si apoi am avut oportunitatea de a fi inlocuita. Mi s-a dat varianta de a pleca, din moment ce au venit celelalte fete in locul meu”, a mai spus Bianca Dragusanu, in discutia pe care a avut-o cu cel mai bun prieten al ei, Razvan Botezatu.

Bianca Dragusanu, atacata ca injura de Bianca Roman si Andreea Balan

Proba mirodeniilor, unde trebuie sa le invete denumirile, respectiv sa le recunoasca dupa miros, o face pe Bianca sa izbucneasca si sa se razbune verbal pe omul care le-a asteptat cu prafurile mirositoare. "Bai nene, de unde sa stiu eu literele voastre, cum se pronunta, ca sa-ti zic cum se numeste mizeria asta", izbucneste Bianca Dragusanu, care se pune pe injurat, urmatoarea parte a discursului vedetei fiind, in intregime, cenzurata. Evident, reactiile divei blonde de la Asia Express au fost, imediat, taxate de cei care au urmarit emisiunea, iar printre acestia s-a numarat si Bianca Roman, devenita celebra drept cea mai sexy Ispita de la Insula Iubirii. ”Baaaaiiiii!!! Te-am placut intr-o oarecare masura pana am vazut asta, sunt socata! Cum sa ai doar atat in cap, cum sa nu vorbesti engleza, la nivel conversational macar??? Mi-e sila de ce am vazut, daca mai aveai putina apreciere din partea unora, in 3 minute ai pierdut-o si pe aia! Ii compatimesc pe cei de langa tine…feeling disgusted (simtindu-se dezgustata, n. red.)”, a  fost postarea facuta de Ispita Bianca Roman dupa ce a vazut comportamentul Biancai Dragusanu din emisiunea Asia Express.

Insarcinata pentru a doua oara, Andreea Balan a marturisit intr-o postare facuta pe Facebook ca este dezamagita profund de concurentele care au injurat, dar si de cele care si-au facut de ras partenerii sau de cei care nu stiu notiuni elementare in limba engleza. “Ma uit la «Asia Express Romania». (…) Tare ma minunez de concurenti. Inteleg ca este foarte greu si stiu ce inseamna o competitie, dar nu ai cum sa injuri, femeie fiind, ca un birjar si nu realizezi ca o tara intreaga te va dispretui dupa (…),  nu ai cum sa nu stii cat de cat limba de circulatie internationala si obligatorie in toate scolile din Romania (engleza) si sa inventezi niste cuvinte complet aberante. Macar faceai o revizie inainte sa vii in concurs, ca doar apari la tv.  O imagine construita in ani de zile se poate strica in cateva minute. De obicei nu postez chestii asa, dar ceea ce vad e beyond my comprehension (dincolo de intelegerea mea, n.red.).”, a scris Andreea Balan pe pagina ei oficiala de Facebook, atacand-o pe Bianca Dragusanu.

coral