Finala Ligii Campionilor a devenit si mai incendiara, dupa ce blonda cu forme apetisante, care avea un costum de baie dintr-o singura piesa, insa era destul de decupat in zonele intime a intrat pe teren chiar in timpul meciului. Ea a reusit pacaleasca bodyguarzii in minutul 24 al partidei care s-a disputat aseara intre Liverpool si Tottenham, la Madrid. Dupa cateva secunde de “glorie”, tanara a fost oprita din cursa ei nebuna, reusind sa ajunga pana in mijlocul terenului. La scurt timp dupa aceste scene s-a aflat cine este, de fapt, vedeta care a facut ca finala Ligii Campionilor 2019 sa ramana in istorie.

Potrivit presei de peste hotare, blonda care a intrat pe teren in timpul mediului dintre Liverpool si Tottenham se numeste Kinsey Wolansky, model si actrita din Rusia. Ea este iubita cunoscutului YouYuber Vitaly Zdorovetskiy, care este om interzis pe stadioanele din Europa dupa ce a patruns pe teren la finala Campionatului Mondial din 2014. De altfel, partenera lui de viata avea trecut pe costumul de baie sexy mesajul: “Vitaly Uncensored” – reprezinta unui site de farse care foloseste tematica de natura sexuala. .

Dupa isprava lui Kinsey Wolansky, numarul urmaritorilor ei de pe contul oficial de Instagram a crescut extraordinar de mult: nu mai putin de 100.000 de fani noi pe Instagram, in numai 25 de minute. Pe de alta parte, Vitaly Zdorovetskiy i-a marturisit in public ca este nerabdator sa ii devina sotie. El a postat pe pagina lui de Twitter o poza cu Kinsey Wolansky in timp ce se afla pe teren in timpul partidei dintre Liverpool si Tottenham, disputata in finala Ligii Campionilor, iar in dreptul ei a scris mesajul: “I can’t wait to Marry you  #Kinsey_Sue (n.r.: Abia astept sa ma casatoresc cu tine #Kinsey_Sue )”.

coral