Fosta iubita a lui Eduard Iosifides a fost gasita. Apropiatii barbatului de 25 de ani au facut marturii socante despre Alina D., tanara alaturi de care Eduard Iosifides a trait o poveste de iubire toxica.

EA este fosta iubita a lui Eduard Iosifides, tanarul care s-a sinucis din dragoste

Fosta iubita a lui Eduard Iosifides se numeste Alina D. si ea a fost cea care a anuntat aseara ca tanarul s-a aruncat in gol de la etajul apartamentului, pe care el l-a inchiriat de curand. La scurt timp dupa ce s-a aflat despre tragedie, prietenii celor doi s-au impartit in tabere diferite si, in timp ce unii il condamnau pe el, altii o criticau dur pe fosta lui partenera.

“Chiar mana baiatului a prins-o cand se lingea cu altul, cand Edi era plecat sa ii aduca ei bani!”, “L-a disperat, s-a jucat cu el si si-a dat seama prea tarziu (…)”,“Cand mergea la munca in strainatate si ii manca banii si l-a inselat cu altu’ nu avea vina?” sunt trei dintre mesajele postate de cei care le-au cunoscut povestea toxica de iubire.

Eduard Iosifides era student la Facultatea de Drept si Stiinte administrative din cadrul Universitatii Ovidius Constanta, dar si membru al Ligii Studentilor din Universitatea Maritima Constanta.

coral