Gica Hagi si Marinela sunt casatoriti de 24 de ani, dar ”Regele” a facut mari eforturi pentru a-i intra in gratii celei care avea sa-I devina nevasta si sa-I daruiasca doi copii, Iannis (20 de ani) si Kira (23 de ani).

Marilena Hagi a dezvaluit intr-un material pentru VIVA! din anii 2000 cum a decurs prima intalnire cu sportivul, dupa ce in octombrie 1993 s-au cunoscut, intr-un cerc de prieteni comuni: ”Mi-o amintesc perfect, desigur. M-a invitat la restaurantul Select. Desi eram ingrozitor de timida, inca de la inceput m-am simtit in largul meu langa el. Asta pentru ca imi semana in multe privinte. Si el era timid, ca si mine. (…) Eram studenta in anul II si venea sa ma ia de la facultate. Isi parca masina pe o straduta indepartata, ca sa nu ne vada cineva sau sa afle parintii mei. Totusi, n-am rezistat prea mult si i-am spus surorii mele cu cine am iesit. Am pastrat amandoua secretul pana la prima mea iesire in public alaturi de Gica. Era o petrecere machidoneasca. Toata lumea a fost surprinsa. Nu stiau de unde am rasarit”, a spus Marilena.

Hagi, marturisire emotionanta despre Marinela

In ciuda faptului ca a fost dintotdeauna discret cu viata personala, Hagi a facut recent o marturisire publica despre sotia sa. „Viata mi-a dat de toate: sport, fotbal, sunt celebru si am o familie incredibila. Am o nevasta care e cu mine, care mi-a dat doi copii si care ma sustine. (…) Ii multumesc pe aceasta cale. Imi spune din cand in cand «dar nu imi zici si mie ca ma iubesti»? E mai greu, ca eu zic mai greu. Dar ea stie ca tin la ea. Si ea tine la mine”, a declarat Gheorghe Hagi.

coral