În decursul anilor modalitățile de încălzire a caselor s-au dezvoltat, astfel există astăzi variante diverse cu privire la acest aspect. Variațiile de prețuri fac diferența între acestea. Eco Drill aduce soluția ideală în fiecare casă, unde prin utilizarea resurselor naturale și anume apa se poate realiza încălzirea în toată casa, cu ajutorul pompelor de căldură.

Această variantă de încălzire presupune costuri reduse la energie și are un impact redus asupra mediului. Tehnologia utilizată este un bun exemplu de utilizare inteligentă a apelor subterane.

Reducerea semnificativă a costurilor

Optarea pentru acest tip de încălzire poate realiza o economie de până la 75% față de alte sisteme de căldură. Reducerea costurilor materiale și procesul eco-friendly prin care se realizează procesul de încălzire ar trebui să fie motive suficiente pentru oricine pentru a apela la această variantă.

Cei de la Eco Drill oferă servicii de foraje pompe de caldura, dar pentru a opta pentru această variantă, este necesar multor oameni să înțeleagă în mare procesul prin care se realizează. Toate detaliile tehnice și concrete, în funcție de locul exact în care se montează, pot fi explicate cel mai bine de experții care realizează procedeul, deoarece depinde foarte mult tipul lucrării de locul în care se montează.

Pompele cele mai comune care folosesc același procedeu ca aceste pompe de căldură se găsesc în frigidere sau aparate de aer condiționat. Pompa de căldură are rolul de a transporta căldura de la o locație la alta. Acestea extrag căldura din apă cu ajutorul proprietăților acesteia de a se transforma din stare lichidă, în stare gazoasă.

Pentru ca acest proces să poată porni este nevoie de un lucru mecanic, deoarece apa nu poate curge spontan. Aici intervine necesitatea de energie electrică, dar cu o putere destul de mică, motiv pentru care scade consumul de curent cu până la 75%.

Necesități diferite la fiecare casă

Având în vedere că mediile diferă de la o casă la alta și posibilitățile pot fi mai mult sau mai puțin favorabile, costurile nu se pot generaliza. Din această cauză Eco Drill a adăugat pe site opțiunea de solicitare ofertă unde se pot completa datele personale și date tehnice precum suprafața și necesități, pentru a primi un preț orientativ cu privire la lucrare.

De multe ori este nevoie de mai multe foraje pentru o bună desfășurare a procesului. Cei de la Eco Drill apreciază lucrurile bine făcute și la fel lucrează și ei. În anii de experiență pe piață au învățat lucruri tehnice concrete, nu doar din teoria și înțeleg procedeele foarte bine și pot aprecia necesitatea mai multor foraje sau schimbări sau mai puține.

Pentru ca lucrarea să dureze, sa nu necesite schimbare sau reparații, este mai bine să fie făcută corect din prima, servicii care se pot întâlni la cei de la Eco Drill.

Pentru orice informații sau pentru a stabili o întâlnire cu ei pot fi identificați la sediul lor din strada Trecatoarea Holtului, număr 222, comuna Letea Veche, Bacau sau pot fi apelați la numărul de telefon 0749.861.105. Adresa lor de e-mail este office@ecodrillforaje.ro.

 

  coral