Încă un medic a pierdut lupta cu noul coronavirus. Șefa Centrului de Primire Urgență de la Fetești a murit de Covid 19.

Mioara Neagu împlinise 48 de ani în luna iulie. Aceasta era medic coordonator al Compartimentului de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal „Anghel Saligny" Fetești. În urmă cu o lună a început să se simtă rău, iar acum două săptămâni a fost transferată la Spitalul Colentina. 

Din păcate, stare de sănătate a acesteia s-a înrăutăţit, iar în noaptea de joi spre vineri a murit. 

"Mămica mea mereu zâmbitoare, te rog sa ma veghezi in fiecare moment al vieții mele, și sa ai grija de mine de acolo de sus, așa cum ai avut grija și când erai lângă mine. Promit ca o sa te fac mândra de mine,voi asculta toate sfaturile tale si voi fi puternica așa cum si tu ai fost,si ai luptat tot timpul ca eu sa fiu fericita! Te iubesc foarte mult și o sa îmi lipsești toată viața!
Dumnezeu sa te ierte, mămica mea frumoasa !", este mesajul fiicei medicului. 

In urma cu doar o luna, medicul Mioara Neagu posta pe Facebook un mesaj motivational si comenta ca viata este prea scurta pentru a da atentie lucrurilor urate:

La Spitalul din Fetești sunt alte 25 de cadre infectate, iar la Slobozia sunt 10 medici și asistente pozitive.

Reamintim că Grupul pentru Comunicare Strategică a anunţat, joi, 4.013 cazuri noi de infectare cu noul coronavirus după efectuarea a circa 30.000 de teste. Este pentru a doua zi consecutiv în care numărul cazurilor noi de COVID-19 se menţine peste 4.000. La Terapie Intensivă s-a înregistrat un nou record de pacienţi internaţi în stare gravă – 721 persoane. De asemenea, 73 de persoane infectate cu virusul SARS-COV2 au murit. Un record de cazuri noi de COVID-19 a fost anunţat şi la Bucureşti – 777.

Până joi, 15 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 168.490 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 125.009 pacienți au fost declarați vindecați.

 

coral