Andreea Marin traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Adrian Brancoveanu, consulul Romaniei in Libia, de curand s-au si mutat impreuna, in Bucuresti, dupa ce timp de aproximativ doi ani au avut o relatie la distanta. Daca pe partea profesionala, a avut mare succes, in plan personal, norocul nu prea a fost de partea ei,  “Zana surprizelor” bifand mai multe mariaje.

Prima data, Andreea Marin s-a casatorit in anul 1995, pe cand avea doar 21 de ani, cu Cristian Gheorghita. Iubirea dintre ei a fost una destul de puternica, insa nu a rezistat decat trei ani. „Unul din cele mai dificile momente din viata ei a fost despartirea de sotul ei, Cristi. A fost aproape distrusa. Lumea pe care si-o cladise alaturi de barbatul pe care-l iubea se prabusise. Brusc, viata parea sa-si fi pierdut orice sens. Realizarile profesionale pareau inutile atata timp cat nu impartasea satisfactiile cu persoana iubita. Ce a ajutat-o sa depaseasca aceasta perioada grea a fost dragostea ei pentru viata”, marturisea Ana Maria Ilac, o prietena apropiata a Zanei Surprizelor’ pentru Wowbiz.ro.

Andreea Marin are o fiica din mariajul cu Stefan Banica Jr

Andreea Marin s-a nascut pe 22 decembrie 1974, in Roman, judetul Neamt. Fosta prezentatoare tv a fost casatorita din 1995 pana in 2000 cu Cristian Gheorghita. In ianuarie 2006 Andreea s-a recasatorit, cu Stefan Banica Junior, iar pe 15 decembrie 2007 a nascut-o pe Ana Violeta, primul lor copil. Dupa 7 ani de casnicie, cuplul si-a anuntat divortul printr-un mesaj postat pe Facebook.

Pe 19 decembrie 2013, Andreea Marin s-a casatorit civil cu Tuncay Öztürk, un fizioterapeut turc. Dupa doi ani si noua luni, mai exact pe 27 octombrie 2016, Andreea Marin a anuntat ca divorteaza de Tuncay Ozturk pe aceeasi retea de socializare, asa cum a procedat si la despartirea de Stefan Banica Jr.

In prezent, Andreea Marin traieste o frumoasa poveste de iubire alaturi de un angajat al Ministerului Afacerilor de Externe. Cei doi si-au asumat relatia la inceputul lunii octombrie 2017.

coral