Fanii emisiunii “Temptation Island – Insula Iubirii” numara zilele pana cand va incepe noul sezon #irezi5tibil. Asa cum era de asteptat, inainte de prima editie a show-ului, prezentat de Radu Valcan, s-a aflat cine sunt ispitele care vor sta fata in fata cu concurentii care au acceptat sa mearga in Thailanda ca sa isi testeze relatia de iubire.

Cine sunt ispitele de la “Temptation Island – Insula Iubirii”, sezonul 5

Printre ispitele sezonului 5 de la “Insula Iubirii” se numara: Nicoleta Dragne, Irina Stroia, Adrian Savin, Adrian Demetrian, Mircea Moldovan si Ionut Gojman. Acesta din urma a ales sa devina ispita, dupa ce a parasit-o pe Mirela Banias, una dintre participantele sezonului trecut ale show-ului difuzat la Antena 1. De altfel, modelul de care bruneta s-a indragostit in Thailanda a fost dezamagit de faptul ca aceasta a incercat sa se impace cu fostul iubit, motiv pentru care a ales sa apara si in noul sezon, chiar daca in show este si fostul partener al Mirelei Banias.

“Ma mentin pe rolul meu de ispita. Nu mai sunt Mircea omul, sunt Mircea ispita. Imi fac datoria mea. Ma cunosc foarte bine, eu nu cad foarte usor in ispita”, a declarat Mircea Moldovan, relateaza VIVA!.

Nicoleta Dragne este pentru a treia oara ispita la “Temptation Island – Insula Iubirii”. “Nu mi se pare atat de dificil sa fii ispita. Depinde cum te pliezi pe caracterele celorlati. Mie mi-e usor, ma pliez pe orice tip de persoana, fie ca e serios, mai glumet, mai suparat, orice. Eu cred ca toate lucrurile care se intampla pe Insula Iubirii scot la iveala niste chestii cu care cuplurile vin de acasa. Sunt lucruri ascunse pe care nu le recunosc sau de care nu sunt constienti. Nu cred ca intr-o luna ti-ai uitat si partenera, esti si indragostit, vrei si 3 copii cu ispita, ti-ai uitat iubita”, a marturisit Nico, potrivit sursei citata mai sus.

Colega ei, Irina Stroia, are 23 de ani, este consultant estetic si este pregatita pentru noile provocari de pe platourile de filmare din Thailanda. Printre cei care participa pentru prima data la show-ul de la Antena 1 in calitate de ispita se numara si Adrian Savin. “Rolul de ispita te motiveaza, te face sa-ti descoperi abilitatile. Am invatat ca nu trebuie sa te multumesti cu putin si ca viata merge mai departe. Daca persoana potrivita nu este langa tine, oricand poti gasi pe altcineva”, a afirmat Adrian Savin, conform VIVA!.

Adrian Demetrian sau Dem, asa cum ii spun prietenii, este cunoscut drept rapper-ul din casa “Big Brother”. Adrian a mai avut colaborari si cu Andreea Balan.

coral