Elena Basescu, fiica fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a participat la un botez in weekend. Bruneta a avut o aparitie spectaculoasa alaturi de partenerul ei de viata.

In weekend-ul care a trecut, mezina ex-presedintelui Romaniei, Traian Basescu, a participat la botezul unui baietel.

La eveniment, Elena Basescu a fost insotita de actualul ei partener de viata, Catalin Tomata.

Elena Basescu a fost o aparitie extrem de sexy. Aceasta a purtat o rochie din dantela de culoare rosie, care i-a venit perfect pe silueta impecabila. Tinuta respectiva este o creatie proprie a brunetei.

Partenerul de viata al Elenei Basescu a ales un costum bleumarin, la care a asortat o camasa roz pal si o cravata in nuante de mov si bleumarin.

Printre invitatii la botezul respectiv s-a aflat si vedeta de televiziune Lili sandu, care a purtat o rochie scurta, de culoare verde, care i-a venit foarte bine.

Elena Basescu, mezina fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu, are doi copii din casatoria cu Bogdan Ionescu, Sofia si Traian. Mariajul Elenei Basescu cu Bogdan Ionescu, Syda, s-a terminat in septembrie 2016, dupa patru ani de casatorie. In data de 14 octombrie anul trecut, Elena Basescu a botezat-o pe fiica sa cea mica, Anastasia. Anastasia este al treilea copil al Elenei Basescu si primul pe care il are cu Catalin Tomata.

coral