Un elev din Cluj a acuzat că ar fi fost pălmuit de un polițist chiar în interiorul școlii. Culmea este că agentul venise să le vorbească copiilor despre conduita civilizată.

Mai mulți agenți au mers la o școală din localitatea Răscruci, comuna Bonțida, ca să discute cu copiii despre conduita care trebuie respectată în timpul orelor de curs, dar și în afara lor. În timp ce polițiștii vorbeau într-o clasă, un profesor i-ar fi chemat să intervină la un „caz de indisciplină”, în timpul orei de curs.

Unul dintre elevi s-ar fi comportat necorespunzător și ar fi perturbat activitatea clasei, în timpul unei evaluări. După incident, elevul respectiv a fost dus în cancelarie și a discutat cu un polițist. Ulterior, când s-a întors în sala de clasă, copilul s-a plâns că a fost lovit de polițist, iar un echipaj medical a venit la școală și l-a consultat.

„Referitor la o eventuală agresiune a polițistului asupra minorului, precizăm faptul că la nivelul Biroului Control Intern au fost demarate verificări, urmând ca, în funcție de rezultatul acestora să fie dispuse măsurile legale”, a transmis IPJ Cluj, potrivit Știri de Cluj.

 

coral