Deznodamant neasteptat in cazul elevei care la intrarea la Bac se declara “fumatoare profesionista”.

Tanara autodeclarata “fumatoare profesionista”, care de dimineata a fost filmata intrand sa dea Bacalaureatul la un liceu, era la 13:00 la alt liceu. Ea a explicat ca taximetristul nu a lasat-o unde trebuie, apoi a povestit cum i s-a parut examenul.

„Foarte bine a iesit, a fost foarte usor, dupa parerea mea. La ce am dat, la stiintele naturii, pe langa profilul lor teoretic, a fost mai greu”.

Tanara nu a putut insa sa spuna ce nota va lua. „Nu vreau sa ma subestimez sau sa aproximez o nota. Doamne ajuta sa-l iau”, a spus ea.

Eleva de 19 ani a vorbit si despre planurile ei de viitor: „Vreau sa dau la Qatar, sa devim stewardesa, pentru ca imi place foarte mult sa calatoresc. Am toate atuurile posibile – inaltime, cunostinte, stiu foarte bine limba italiana”

Bacalaureatul a continuat miercuri cu proba scrisa obligatorie a profiluli- matematica sau istorie. Timp de trei ore, absolventii de liceu rezolva subiecte care tin de ce au aprofundat cel putin, teoretic- timp de patru ani. E insa proba care a adus, in anii trecuti, cele mai mici note si cel mai mare numar de candidati picati. Accesul in sali s-a facut mai devreme decat la exemenul de romana, din cauza temperaturilor crescute.

sursa:stirileprotv.ro

coral