News Flash:

Elevii NU vor putea intra în școli în septembrie fără declarație de la părinți

19 August 2020
1147 Vizualizari | 0 Comentarii
elevi masca

Normele sanitare pentru începerea noului an şcolar prevăd ca părinţii să prezinte, în prima zi de şcoală, o declaraţie pe propria răspundere pe care să o predea cadrelor didactice. 

"În prima zi de școală, preșcolarii, elevii și personalul didactic / didactic auxiliar sau nedidactic vor prezenta o declarație pe proprie răspundere, conform Anexei 3. Unitatea de învățământ va informa părinții elevilor în legătură cu obligativitatea prezentării declarației pe
proprie răspundere la revenirea în școli. Declarațiile pe proprie răspundere vor fi predate cadrelor didactice la prima oră de curs, iar aceștia le vor preda cabinetului medical școlar/persoanei desemnate.", se arată în documentul publicat de Ministerul Sănătăţii. 

În acest formular părinții declară următoarele:

Faptul că în ultimele 14 zile:

Copilul nu a prezentat simptome specifice unei afectiuni cu potential infectios (febră, tuse, dureri de cap, dureri de gât, dificultăți de respirație, diaree, vărsături, rinoree, etc).

Copilul nu a fost diagnosticat cu COVID-19

Copilul nu a venit în contact cu o persoană testată pozitiv pentru această afecțiune.

Nu voi aduce copilul în colectivitate dacă prezintă simptome specifice unei afecțiuni cu potențial infecțios (febră, tuse, dureri de cap, dureri de gât, dificultăți de respirație, diaree, vărsături, rinoree, etc), scrie edupedu.ro. 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

scoala an scolar elevi parinti profesori declaratie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2021 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0863 (s) | 22 queries | Mysql time :0.029607 (s)