Eliza îi calcă pe urme Adrianei Iliescu, iar după ce termină liceul își dorește să urmeze cursurile a două facultăți. După studii, are în plan să urmeze o carieră în învățământ la fel ca mama sa. În anul 2005, Adriana Iliescu a reușit să dea naștere unui copil la vârsta de 67 de ani.

Eliza a crescut și este o elevă de nota 10. Mama sa este extrem de mandră și susține că acum la bătrânețe îi este un real ajutor.

Eliza îi calcă pe urme Adrianei Iliescu

Eliza este foarte apropiată de mama sa Adriana care o susține în tot ceea ce face.

„Fata termină acum clasa a XI a, predă astăzi manualele. Am scăpat de economie, i-a pus doamna profesoară nota zece și i-a ieșit media zece. Acum să vedem, mai are un hop și la latină, dacă doamna îi pune nota nouă îi iese media nouă, dacă îi pune zece îi iese zece și o să aibă zece pe linie și semestrul acesta.

Să vedem, dacă nu o să îi iasă zece pe linie, luăm lucrurile cum vin de la Dumnezeu. I-a priit foarte mult să lucreze și de acasă. Acum merge la școală, își calcă singură hainuțele. Am văzut-o într-o zi că își calcă hainele cu fierul de călcat pe lateral și i-am arătat cum se ține corect fierul de calcat. Ei, așa este toate se învață! Încetul cu încetul învață”, a declarat Adriana Iliescu.

Eliza a vrut să afle cine este tatăl ei

Eliza și mama ei au avut chiar și discuția despre felul în care aceasta a venit pe lume. Adolescenta s-a arătat foarte înțelegătoare, însă faptul că nu își va cunoaște niciodată tatăl nu a fost ușor de acceptat.

„Elizei i s-a explicat procedeul pas cu pas, i s-a povestit cum a evoluat în burtică, ce riscuri au existat, cum s-a născut. I s-a spus și că au existat riscuri mari. A înțeles, asta până la partea în care i s-a explicat că nu își va cunoaște niciodată tatăl pentru că nimeni nu știe cine este acel bărbat. Partea aceea a fost dureroasă, Eliza a avut lacrimi în ochi și a pus un milion de întrebări, nu a fost ușor să înțeleagă.

Și pentru Adriana a fost un moment dificil, cum să îi explici copilului tău că ai apelat la o bancă de donatori, că nu știi cine este bărbatul respectiv. Elizei a fost nevoită să accepte în cele din urmă. Are noroc cu faptul că nașul ei, profesorul Marinescu, îi este foarte aproape, iar pe el îl vede că pe o figură paternă”, au declarat apropiați ai Adrianei Iliescu.

Adriana Iliescu a fost executată silit de rudele ei

Adriana Iliescu a trecut prin momente grele la începutul acestui an. Rudele sale au executat-o silit, iar averea care era strânsă pentru micuţă s-a dus pe apa sâmbetei.

Anumite surse au precizat că cea mai bătrână mamă din România a acumulat datorii în valoare de 3.000 de lei la întreținere. Având în vedere faptul că ea şi Eliza trăiesc dintr-o pensie de 2.000 de lei pe luna, este extrem de greu ca aceste datorii sunt greu de achitat.

“Noi suntem bine, sănătoase amândouă, Eliza învață cu plăcere pe sistemul ăsta de învățământ nou online, i se potrivește ca o mânușă. Și să vă mai spun ceva, anul trecut a luat premiul I în clasă, n-am știut acest lucru, dar așa s-a întâmplat, iar acum învață cu plăcere, este unul dintre puținii copii”, a declarat Adriana Iliescu în urmă cu câteva luni. coral