Chiar dacă ediția din acest an a Festivalului Untold nu se va putea desfășura din cauza pandemiei de coronavirus, autoritățile locale încearcă să păstreze spiritul festivalului pe străzile din Cluj-Napoca. În acest sens, Emil Boc a anunțat pe o rețea de socializare că din Turnul Primăriei Cluj-Napoca se vor auzi Martin Garrix, Chainsmokers sau Avicii pe perioada în care trebuia să se desfășoare festivalul. 

,,5 ediții ale festivalului Untold s-au desfășurat până acum la Cluj-Napoca. Festivalul a devenit în scurt timp un fenomen internațional, înregistrând la fiecare ediție peste 300.000 participanți și mii de persoane implicate direct, an de an, în organizarea evenimentelor.
Mai mult decât atât, festivalurile clujene au adus plusvaloare și inovare în industria muzicală românească.

Din aceste motive am încredere că, odată ce trecem cu bine de pandemie, proiectele valoroase pentru comunitate vor continua și mai puternic.

În această notă, pentru a oferi un mesaj optimist față de viitor, pe perioada Untold 2020 din Turnul Primăriei Cluj-Napoca se pot auzi piese renumite ale unor artiști internaționali – Martin Garrix, Chainsmokers, Avicii și Faithless”, a scris Emil Boc pe o rețea de socializare.

coral