Primarul Emil Boc a transmis în cadrul unei emisiuni un mesaj către dezvoltatorii imobiliari care vor să investească în Cluj-Napoca.

„Ca să ne înțelegem. Primăria nu a pierdut niciun proces cu acest investitor pe care, repet, l-am prezentat public în adevărată lui valoare. Avem valori diferite. Eu nu am valori în care prima este banul. Am alte valori după care m-am ghidat în viață și în viața publică. Cred că atunci când într-o comunitate tu reușești ceva să obții datoritătă comunității și devii bogat, cu toate generațiile de urmași ai tăi, ai obligația morală să dai ceva înapoi și comunității. Acest caz nu s-a întâmplat cu investitorul de la Platinia (…)

Să încerci să tragi cu orice preț banii de pe umerii clujenilor doar ca să îți mai pui tu, la alte sute de milioane pe care le mai ai, încă un milion de euro, sau două milioane de euro, în plus. Nu duci nimic pe lumea cealaltă decât onoare, glorie, respectul comunității și ceea ce ai făcut bine.  Pentru că eu am un principiu în viață de la bunica, Fă cât mai multe fapte bune, că de restul se ocupă Dumneazeu.

Și asta trebuie să facă fiecare investitor. Să facă cât mai multe fapte bune pentru că, pe lumea cealaltă, nu o să ducă averile cu ei. Tot acolo o să meargă, unde merge fiecare om obișnuit. Am avut o grămadă de procese în toată țara și pe toate le-am câștigat”, a declarat Emil Boc la o emisiune TV.

Citește și: Sentința anului: Primăria Cluj obligată să plătească 113 MILIOANE de lei afaceristului Sile Pușcaș

coral