News Flash:

Emil Boc: „Trebuie să punem capăt războaielor interne din PNL”

19 Iulie 2021
384 Vizualizari | 0 Comentarii
emil boc despre razboaiele din pnl

Primarul municipiului Cluj- Napoca, Emil Boc, şi-a exprimat din nou susţinerea faţă de premierul Florin Cîţu pentru preşedinţia PNL, într-un discurs ţinut sâmbătă, la conferinţa de alegeri interne a PNL Bihor. Boc a atras atenţia asupra faptului că luptele interne din PNL dau ocazia adversarilor politici să îi critice pe liberali.

"Avem obligaţia, fiecare dintre noi în această competiţie, să arătăm ce e mai bun în PNL, nu să inventăm lucruri care după aceea să fie utilizate de adversarii noştri", a afirmat Boc, potrivit News.ro, adăugând: "Mă bucur de faptul că actualul guvern condus de premierul Cîţu duce la nivelul următor proiectele politice ale lui Ludovic Orban în calitate de premier. (...) Acum, premierul Cîţu a reuşit să treacă deja România atât în plan economic, cât şi în plan politic, în Uniunea Europeană, la nivelul următor. (...) Îmi dă optimism faptul că investiţiile, locurile de muncă, investitorul privat, locurile de muncă sunt puse acolo unde trebuie de către premierul Cîţu".

Primarul municipiului Cluj-Napoca s-a adresat şi colegilor săi din administraţiile locale, subliniind că premierul este implicat în susţinerea, din punct de vedere financiar, a autorităţilor din teritoriu.

"Am găsit în premier omul care înţelege la rădăcina lucrurilor nevoile pe care le avem. Planul naţional de investiţii anunţat de premierul Cîţu şi care se implementează la rectificarea bugetară din august dă şansa tuturor administraţiilor locale din România, inclusiv cele ale PNL, să-şi desăvârşească proiectele de investiţii astfel încât în 2021 să poată sta cu fruntea sus în faţa celor care ne-au ales", a spus Boc, subliniind: "Ar fi păcat mare ca fructele acestei munci a noastre să le culeagă altcineva în 2024 şi asta ar însemna pentru noi o trimitere în opoziţie pentru foarte mulţi ani dacă pierdem anul 2024. De aceea, spun cu îngrijorare, că m-am uitat atent la ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni în PNL şi nu este bine. Războaiele interne din PNL trebuie să se încheie. Trebuie să punem capăt războaielor interne sau aceste războaie interne vor pune capăt performanţei PNL în 2024. Avem obligaţia, fiecare dintre noi, în această competiţie, să arătăm ce e mai bun în PNL, nu să inventăm lucruri care după aceea să fie utilizate de adversarii noştri. Sunt atâtea lucruri bune care se fac în actul de guvernare, sunt atâtea lucruri bune care s-au făcut în anii anteriori de guvernare, sunt atâtea proiecte politice importante pe care le avem în faţă! La acestea trebuie să ne raportăm, nu la calomnierea colegilor de partid sau, mai mult decât atât, la punerea lor într-o lumină care va fi folosită de opoziţie sunând: Vedeţi, voi spuneţi despre voi aşa".

Emil a menţionat că speră ca delegaţii să nu facă "o alegere împotriva cuiva", ci pentru viitorul PNL.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

emil boc razboaie interne
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2021 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 33 queries | Mysql time :0.049589 (s)