Suporterii Universității Cluj l-au condus pe ultimul drum pe fostul atacant Emil Gabriel Jula, în cadrul unui eveniment intitulat Ultima Vizită în Templul Universității.

Gabriel Jula a decedat la doar 40 de ani, în data de 22 august, în Germania, în urma unui stop cardio respirator. 

Născut la Cluj-Napoca, pe 3 ianuarie 1980, Gabriel Jula și-a început cariera de fotbalist profesionist la clubul fanion ”Universitatea Cluj”.

Acolo avea să devină cunoscut ca unul dintre cei mai buni atacanți ai României. În 2008, a plecat din Ardeal în Moldova și a ajuns la Oțelul Galați, unde a fost primit cu brațele deschise de fani și întreaga echipă.

După două sezoane la echipa de lângă Dunăre, Gabirel Jula a mers în afara țării, în Germania. În sezonul 2013 – 2014 s-a întors în țară, la Ceahlăul Piatra Neamț, dar după un sezon s-a întors la Galați, unde a mai jucat pentru încă un an la Oțelul.

Sfârșitul de carieră și l-a petrecut la o echipă din liga a cincea a Germaniei, Barsenbruck, unde era și antrenor secund.

Tot în Germania a și decedat Gabriel Jula. Duminică ultrașii din Peluza Sepcile Roșii i-au adus un ultim omagiu fotbalisului din Cluj Napoca.

coral