O bătrânică din Câmpia Turzii și-a dat foc la pensie din greșeală. Crezând că se ferește de hoți, femeia și-a ascuns în aragaz banii, iar apoi le-a dat foc uitând de ei.

„Salut, mă sună azi o cunoștință și-mi spune, Zolty, necaz mare s-a întâmplat azi cu vecina mea, o bătrânică singură care supravețuiește cum poate . A primit pensia și i-a ascuns în lerul de la aragaz, de frica hoților și s-a dus afară să de-a de mâncare la găini și ce mai are prin curte. După un timp a intrat în casă și a băgat o cărămidă la încălzit tot în ler, pentru că așa se tratează cu durerile de șale , din păcate a uitat că tot în ler ascunsese pensia și banii s-au distrus”, povestește Petru Zoltan, un bărbat din Câmpia Mare.

Acesta a făcut publică povestea femeii și i-a îndemnat pe cei care pot, să ajute.

„Acuma săraca bătrânică e disperată că vin facturile și din ce le va plăti? Ce va mânca până luna viitoare când vine următoarea pensie? Vedeți voi cum vine necazul pe Om? Da, este un caz disperat și trebuie ajutat. Bătrânica locuiește pe str. Porumbelului în Câmpia-Turzii. Cine dorește să ajute, poate merge și personal să vadă cazul. Multă sănătate”, a transmis bărbatul.

coral