„Prințul Harry bagă divorț de Meghan Markle va continua să își amâne întoarcerea în Familia Regală”, titrează presa britanică, iar atmosfera în Familia Regală a Marii Britanii este din ce în ce mai tensionată. În astfel de condiții, plecare în Canada a cuplului Harry-Meghan capătă cu totul alte conotații și rămâne de văzut, în astfel de condiții, cum se vor desfășura evenimentele în viitorul apropiat.

Mesajul de sfârșit de an al Reginei a oferit și o mare surpriză. Pe biroul său nu se afla nicio fotografie în care să apară Prințul Harry și Meghan Markle. Un fapt fără precedent, au spus jurnaliștii britanici, ceea ce confirmă relașia ”rece” dintre regină și Meghan. La mijloc este prins, firește, și Prințul Harry, iar speculațiile apărute în legătură un divorț iminent nu mai par a fi atât de fanteziste ca la început.

Mulți se întreabă acum, ce se va întâmpla cu Archie, copilul cuplului regal? Conform legii, Meghan Markle ar avea întâietate atunci când vine vorba despre custodia copilului, fiind mamă. Totuși, te ”lupți” cu un soț care are sânge albastru, iar Familia Regal Britanică și-ar dori, cu certitudine, ca micuțul să fie crescut în spirit regal conservator.

O negociere ”la sânge”?

Rămâne de văzut ce se va întâmpla, în cazul în care Harry și Meghan vor divorța, plus că interesantă va fi – bineînțeles – atitudinea pe care o va adopta Meghan Markle după ce va ”negocia” la sânge cu avocații Casei Regale. Va accepta Meghan despăgubiri financiare pentru a lăsa custodia lui Harry? Sau va spune un ”Nu” hotărât și va alege să meargă, în continuare, pe ”linia” care a caracterizat-o până acum și care a scos peri albi conservatorilor din Familia Regală? Orice s-ar întâmpla, suspansul se menține la cote extreme.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor (n. 6 mai 2019, Portland Hospital, Regatul Unit) este primul copil al Prințului Harry, Duce de Sussex, și al lui Meghan Markle, Ducesă de Sussex. El este al șaptelea în linia de succesiune la tronul Britanic. Numele de Archie a fost dezvăluit pe 8 mai 2019.

coral