Șerban Huidu a fost concediat de la Prima TV după 20 de ani de la prima difuzare a emisiunii “Cronica Cârcotașilor”. Membrii echipei au fost inștiințați deja de către conducerea postului. Această decizie a fost luată în contextul în care postul Prima TV a fost cumpărat, recent, de Clever Media.

Adrian Tomșa, noul patron, mai are și postul Look TV.

Șerban Huidu a fost concediat după 20 de ani de colaborare cu Prima TV. Emisiunea Flash Monden a fost și ea scoasă din grilă

Prima TV se va axa pe știri generaliste și sportive, lucru lesne de înțeles în condițiile în care Tomșa este acționar într-o companie care deține drepturile de difuzare ale meciurilor din Liga I.

După concedierea lui Șerban Huidu si a echipei de la Cronica Cârcotașilor, o alta emisiune va fi scoasă din grila de programe.

Se pare că Șerban Huidu are două luni pentru a se decide ce va face cu angajații și dacă va încerca să continue emisiunea pe un alt canal de televiziune. Cronica Cârcotașilor este difuzată pe același post încă de la prima sa ediție, adică în urmă cu 20 de ani, pe 14 aprilie 2000. Mai mult, emisiunea este considerată emblema postului, iar Șerban Huidu a fost vedeta care a consacrat Prima TV.

Șerban Huidu și fratele său au pierdut „moșia” de la însurăței în instanță

De la începutul anului, Șerban Huidu și fratele său, Vlad, s-au luptat necontenit pentru revendicarea unei proprietăți, pierdută de pe vremea comunismului. După mai multe ședințe în care sentința le-a fost amânată, instanță a decis joi, 17 septembrie, respingerea cererii. Astfel, ceea ce se putea deveni un succes pentru cei doi oameni de televiziune s-a terminat cu un eșec.

Șerban Huidu și Vlad Huidu, soțul cântăreței Giulia, s-au reunit la începutul anului pentru a recupera o proprietate de mult pierdută de familia lor. Șerban și Vlad – care l-a împuternicit pe tatăl lor – au dat în judecată autoritățile din localitatea Însurăței, județul Brăila, ca să obțină dreptul de proprietate pentru „moșia” din zona respectivă.

Inițial, familia Huidu se adresase Judecătoriei Brăila, dar dosarul a ajuns în luna martie la Tribunalul Brăila, acolo unde „s-a zbătut” în câteva ședințe. Soluția a fost amânată de trei ori, până la sentința de joi, 17 septembrie.

„Admite excepţia de necompetenţă materială invocată de instanţă. Declină competenţa de soluţionare a cererii formulată de reclamanţii Huidu Şerban Sebastian şi Huidu Vlad Ciprian, în contradictoriu cu pârâtele Comisia Locală De Fond Funciar Însurăței şi Comisia Judeteană pentru stabilirea dreptului de Proprietate Privată Asupra Terenurilor Brăila în favoarea Tribunalului Brăila. Fără cale de atac. Pronunţată azi 12.03.2020, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei . Document: Hotarâre 1266/2020 12.03.2020”, se arată în hotărârea pronunțată de Judecătoria Brăila în luna martie a acestui an. coral