Speculatiile legate de posibila sarcina a cantaretei Delia Matache prind tot mai mult contur, dupa ce la concertul sustinut la Revelionul Centenarului din Piata Constitutiei ea s-a afisat cu o burtica suspecta. Iar asta nu e tot! Fanii artistei au observat unele detalii in pozele recente facute publice chiar de ea pe retelele de socializare. Iar unul dintre ei si-a facut curaj si a intrebat-o direct pe Delia: “Esti insarcinata?”.

“Esti insarcinata?”. Speculatiile legate de sarcina Deliei Matache prind contur

In prezent, Delia Matache (36 de ani) si sotul ei, Razvan Munteanu (41), se afla in Hong Kong, prima destinatie dupa ce s-au relaxat in paradisul de pe insulele din statul Filipine. De altfel, de cand a plecat in vacanta, artista a evitat sa puna poze in costum de baie, asa cum a procedat pana acum, sau sa posteze fotografii facute de aproape. Iar cand a ales sa fie pozata de la mica distanta, ea a incercat sa atraga atentia cu pozitia incitanta in care statea.

In dreptul unei imagini urcata recent pe retelele de socializare, Delia Matache a scris mesajul: “Happyyyy”, care se traduce: “Fericitaaaa”, fara sa ofere motivul bucuriei sale. Astfel, mai multi fani au pus intrebarea: “Esti insarcinata?”. Deocamdata, jurata de la “X Factor” nu a raspuns niciunuia dintre internauti.

“Esti fantastica… din absolut toate punctele de vedere… felicitari!”, “Vorba asta ramane…Ce este frumos si Lui Dumnezeu ii place ”, “Nu doar noi, barbatii, vedem acele linii de iti duc ochii de sus in jos si masori corpul cu tot cu fundul bombat… sunt si femeile”, “Ce trup superb ai, Delia. Eu si una din fetele mele TE IUBIM de cand erai cu Nick si ai avut spectacol la Baia Mare. Ea avea atunci 8 ani, acum, 28 si atunci ai venit pe terasa, la barul nostru cu Nick. Te ADMIRAM si acum pentru OMUL MINUNAT DIN TINE… Faptul ca esti artista si frumoasa e pachetul intreg.”, “Waw, Delia, ma uimesti cu fiecare poza !!” sunt cinci dintre comentariile stranse de poza de mai jos.

 

coral