Europarlamentarul clujean Daniel Buda susține faptul că declaraţia lui Liviu Dragnea cu privire la faptul că Municipiul Cluj-Napoca nu mai are nevoie de creşteri bugetare de la nivel naţional este o jignire adusă fiecărui clujean care îşi achită taxele şi impozitele în urma muncii oneste şi cinstite pe care o prestează. "Îl întreb pe domnul Dragnea de unde deţine dânsul informaţia că la Cluj nu este nevoie de creşteri bugetare? Cumva de la politicienii de carton din PSD Cluj, cei care sunt incapabili să apere interesele celor care i-au trimis în Parlament, făcându-se întotdeauna preş în faţa tătucului lor din Teleorman? Aceiaşi politicieni de carton care nu ratează nicio şansă în a sabota proiectele municipalităţii şi ale judeţului Cluj şi care au fost complici anul trecut la jefuirea celor 28 de milioane de euro din bugetul administraţiei clujene de către Guvernul incompetent PSD-ALDE?", arată Daniel Buda. 

"Domnule Dragnea, de ce staţi izolat la Bucureşti şi nu aveţi bărbăţia să veniţi la Cluj, la Braşov, la Oradea, la Timişoara, la Arad sau în orice alt municipiu din Transilvania, şi să le spuneţi votanţilor dumneavoastră şi cetăţenilor în general, uitându-vă în ochii lor, faptul că nu nevoie de drumuri, de spitale, de săli polivalente, de creşe şi de grădiniţe, adică de o viaţă normală şi de un trai decent? Acum vă este frică de români, dar în campania electorală din 2016 nu ştiaţi ce minciuni să mai scoateţi pe gură pentru a pune măinile pe putere.

An de an, în preajma adoptării bugetului naţional, aruncaţi în spaţiul public ideea că doriţi să uniformizaţi dezvoltarea regiunilor ţării. Şi atunci, vă întreb, unde sunt pompaţi banii clujenilor? În autostrăzile dumneavoastră de pe hărtie, în Spitalele Regionale pe ale căror terenuri cresc buruieni, în unităţile de învăţământ cu toalete în fundul curţii?

Domnule Dragnea, nu există municipii care să nu mai aibă nevoie de creşteri bugetare. Există doar municipii care s-au săturat să cerşească ceea ce merită de fapt şi de drept. Este inadmisibil ca banii clujenilor, stropiţi cu sudoarea frunţii lor, să fie duşi la Bucureşti unde să fie mânăriţi de şleahta miniştrilor incompetenţi şi nevolnici.", mai susține europarlamentarul.

coral