Ami la Exatlon Romania? Vestea i-a luat pe multi prin surprindere, la inceputul competitiei, cu atat mai mult cu cat vedeta este mica de inaltime si s-a spus ca nu este pregatita pentru a face fata unei astfel de provocari dificile.

Totusi, AMI – Andreea Ioana Moldovan, pe numele sau – si-a luat inima in dinti si a intrat fara emotii incompetitie, dorin din toata inima sa demonstreze ca toti cei care au considerat ca nu va avea sanse s-au inselat. Totusi, la primul duel, AMI a fost eliminata.  Conjunctura a facut ca AMI sa participe la primul duel si sa fie eliminata, ea acuzand, de altfel, si probleme la unul dintre picioare. Nu putini au fost cei care au crezut si cred in continuare ca faptul ca artista s-a autopropus spre eliminare este putin suspect, conform VIVA!

In interviul acordat, AMI a spus ca si-a dorit foarte mult sa participe la Exatlon Romania. Ea a facut parte din echipa Faimosilor.

”Am avut nevoie de ceva nou, sa ies din zona mea de confort. Mi-am asumat 100% aceasta experienta, chiar mi-am dorit sa fiu acolo. (…) Sunt o persoana pozitiva, imi place sa iau partea buna si din lucrurile negative. Ce m-a suparat? Nu am rezonat foarte bine la unele trasee. Am avut o stare de frustrare, in cel mai pur mod. Acolo iti doresti sa fii in invingator”.
AMI: ”Mi-am dorit sa ramana in echipa mea oameni puternici”

Momentul eliminarii a ascuns ceva, conform moderatoarei, conform fanilor, iar AMI  a adus lamuririle necesare:

”Noi am vrut sa ramanem acolo cat mai mult posibil, in aceeasi formula. Din pacate, stiam ca poate sa vina oricand momentul unui duel. Trebuia sa plece o fata, Catalina avea cel mai mic procentaj, ea trebuia sa se dueleze. Dar noi facusem o promisiune – avea sa ajunga la duel cel care aduce cele mai putine puncte. Eu am mers, ca si cantareata, nimic special. Mi-am dorit sa ramana in echipa mea oameni puternici si rezistenti. Asa am intrat la duel. (…) M-am autopropus pentru duel. Din pacate, m-am accidentat si la al doilea picior. Dar nu vreau sa ma scuz”, a mai spus AMI.

coral