UPDATE

La data de 28 august a.c., în jurul orei 15.30, poliţiştii din cadrul Secţiei  Poliţie Rurală Cojocna au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-o gospodărie din comuna Cojocna a fost găsită o persoană decedată. La faţa locului, poliţişti au găsit cadavrul unei femei de 74 de ani, din comuna Apahida. Trupul acesteia a fost transportat la I.M.L Cluj în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului şi împrejurărilor în care a survenit decesul acesteia. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Surse BZC spun că femeia nu mai fusese văzută de o săptămână, iar moartea a fost naturală. Femeia luase doi câini de pe stradă și îi îngrijea. După ce a murit însă, câinii nemaiavând ce mânca, au mâncat din trupul ei.

 

Știrea inițială: 

La Cojocna, duminică, o femeie în jur de 60 de ani a fost găsită în casă de vecini moartă și mâncată de cei trei câini. Aceștia au spart ușa după ce sora femeii îi alarmase văzând că nu-i răspunde la telefon.

După toate probabilitățile, femeia era moartă de câteva zile și în consecință câinii au rupt bucăți din trupul ei, inclusiv din zona feței. Femeia nu mai avea față în momentul în care vecinii au găsit-o.

Drupul a fost dus la IML pentru a se stabili cu exactitate cauza morții.

 

coral