News Flash:

EXCLUSIV Ministerul Culturii nu isi plateste propriile siteuri - FOTO

19 Martie 2013
1939 Vizualizari | 0 Comentarii
Daniel Barbu
Ministerul Culturii nu isi plateste hostingul la siteuri, iar detinatorii platformelor si-au permis libertatea de a pune reclama pe site-urile institutiei guvernamentale. Astfel, chiar pe site-ul Directiei Judetene pentru Cultura si Patrimoniu National (D.J.C.P.N.) Cluj, www.cluj.djc.ro, au aparut o serie de reclame la un site de bijuterii. De altfel, site-ul bjc.ro nu este operational. Directorul institutiei, Victor Cublesan, a explicat ca aceasta problema este cauzata de lipsa platilor Ministerului Culturii catre administratorii site-ului, dar ca spera ca acest lucru se va rezolva cat mai curand.

"Este vorba de o problema tehnica. Ministerul Culturii nu a mai platit firma care ne asigura hostingul. S-ar parea ca firma respectiva isi pune reclama. Este destul de neplacut, ca sa fiu politicos. Asteptam la nivel national sa ia cineva decizia de a schimba aceasta firma. Noi nu avem puterea la nivel local sa ne mutam cu tot serverul dintr-o parte in alta. Banuiesc ca e o chestiune temporara si de scurta durata", a declarat pentru Buna Ziua Cluj, Victor Cublesan, directorul Directiei Judetene pentru Cultura si Patrimoniu National Cluj.

D.J.C.P.N. Cluj, institutie publica cu personalitate juridica, este serviciul public deconcentrat al Ministerului Culturii  si Patrimoniului National in judetul Cluj.

D.J.C.P.N. Cluj a fost infiintata prin Decretul nr. 101 din 7 februarie 1990 al Consiliului Frontului Salvarii Nationale, publicat in Monitorul Oficial nr. 22 din 8 februarie 1990 ca Inspectoratul pentru Cultura Cluj

Experienta acestor ani, ai dezvoltarii si consolidarii structurilor democratice, a impus o serie de modificari de natura organizatorica.

Astfel, in prezent, institutia incorporeaza Oficiul Judetean pentru Patrimoniu Cluj si Comisia Zonala a Monumentelor, Ansamblurilor si Siturilor Istorice Cluj.

Sub actuala forma, functioneaza in baza HOTARARII nr. 90 din 10 februarie 2010 privind organizarea si functionarea Ministerului Culturii si Patrimoniului National, publicata in MONITORUL OFICIAL nr. 116 din 22 februarie 2010.

Directia indeplineste, la nivelul judetului Cluj, atributiile M.C.P.N. in domeniul culturii si artei, al protejarii patrimoniului cultural national si al valorificarii si dezvoltarii elementelor ce definesc identitatea culturala a colectivitatii clujene, asigurand implementarea strategiei si politicilor elaborate de minister.Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto


ministerul culturii siteuri victor cublesan hostingul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2439 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018024 (s)