News Flash:

Expozitii si targuri in centrul Clujului

8 Mai 2013
1592 Vizualizari | 0 Comentarii
Pornita in 2010 ca o initiativa de promovare a mostenirii satului romanesc, Ziua Satului Romanesc va avea loc anul acesta in Piata Unirii din centrul Clujului. Mesteri si artisti din 30 de sate vor fi prezenti in acest weekend la Cluj.

Timp de trei zile, intre 10 si 12 mai, se vor organiza expozitii si targuri tematice in centrul Municipiului Cluj Napoca, precum Targul de turism rural, agroturism si ecoturism - Hai in satul romanesc, Targul de produse traditionale - Produs in satul romanesc, Targul de mesteri populari – Dumitru Sofonea, Atelierul de bucatarie romaneasca – Comuna Cumpana (jud. Constanta) sau Conferinte si seminarii pe tema conservarii, promovarii si dezvoltarii satului romanesc.

A treia editie a Zilei Satului Romanesc este organizata de Asociatia Cele mai Frumoase Sate din Romania (AFSR), impreuna cu Ministerul Economiei - Ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri si Turism, Autoritatea Nationala pentru Turism, Guvernul Romaniei – Secretariatul General al Guvernului, Municipiul Cluj-Napoca si ANTREC.

La eveniment este asteptata Maria Grapini, ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri si Turism.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

promovare piata unirii centrul clujului afsr
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1478 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017528 (s)