Concursul de soluții are ca scop selectarea celei mai bune propuneri în vederea dezvoltării, implementării și mentenanței unui sistem informatic integrat în cadrul proiectului Smart Territory, compus din trei aplicații informatice: Atlas Teritorial, Ghișeu Unic, Digitalizare Arhivă. În urma concursului se va proceda la atribuirea contractului, prin procedura de negociere cu concurentul declarat câștigător al concursului de către juriu.

 

Concursul își propune implicarea comunității din domeniul IT pentru dezvoltarea unei soluții software inovatoare care să asigure digitalizarea administrației publice de la nivelul Consiliului Județean Cluj, în scopul de a debirocratiza radical relația cetățean – instituție publică, de a ridica nivelul serviciilor și de a rupe bariera reticenței administrației la schimbări inovative.

Premiul cel mare, contractul de peste 2,8 mil. lei

Prin concurs se urmărește achiziționarea unor servicii de dezvoltare, implementare și mentenanţă a unui sistem informatic integrat în cadrul proiectului Smart Territory, compus din cele trei aplicații, care să aibă o grafică unitară, o arhitectură actuală și funcționalități interconectate și interoperabile. Tema de concurs prezintă elementele minimale care să conducă la alegerea celei mai bune soluții din cele prezentate în concurs, urmând ca toate cerințele funcționale și detalierea soluțiilor propuse să fie realizate cu câștigătorul concursului.

Concursul de soluții are un singur premiu și anume premiul întâi care constă în contractul de servicii cu valoare estimată la nivelul sumei de 2.897.697,48 lei, fără TVA. Câștigătorul va contracta cu Consiliul Județean Cluj – Județul Cluj serviciile de dezvoltare, implementare și mentenanţă a unui sistem informatic integrat în cadrul proiectului Smart Territory. Termenii și condițiile contractului se vor negocia între câștigător și promotor pe baza modelului din documentaţia de atribuire.

coral