Compania de Apă Someș S.A., societate comercială aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, lansează, începând de luni, 2 decembrie 2019, facilitatea de plată online a facturilor privind serviciul de alimentare cu apă și de colectare-epurare ape uzate, pe pagina web a societății – www.casomes.ro.

Modulul de plată online, pe pagina web a societății, va înlocui vechiul modul de vizualizare a facturilor. Clienții care au avut deja cont creat pentru accesarea vechiului modul de vizualizare se vor loga pe noul modul de vizualizare și plată folosind adresa de e-mail de pe care s-a creat contul de acces la modulul vechi de vizualizare și parola folosită pentru a crea acel cont.

În cazul în care un client a avut mai multe conturi pe modulul vechi de vizualizare a facturilor (puncte de consum diferite ale aceleiași companii, administratori cu mai multe blocuri etc.) acestea vor fi comasate într-un cont unic pe noul modul de plată, care va putea fi accesat cu adresa de e-mail de pe care s-a creat contul inițial și cu o nouă parolă unică, în locul parolelor multiple aferente conturilor anterioare.

În termen de două săptămâni de la lansarea noului modul de plată online pe pagina web, Compania de Apă Someș va lansa și o aplicație mobilă – MyCAS, având aceeași funcționalitate ca și modulul web, facilitând plata facturilor și de pe telefonul mobil. Aplicația MyCAS poate fi descărcată de pe Google Play (Magazin Play pentru limba română) pentru telefoanele mobile de tip android, respectiv de pe App Store în cazul telefoanelor cu sistem de operare iOS, precum și de pe pagina web a societăţii.

coral