Tânăra Raluca Bîrsan, persoană care a lucrat aproape un deceniu în Spitalul Judeţean Ilfov, fără a avea studii medicale, a fost surprinsă astăzi, de Libertatea, în timp ce ieşea de la examenul de Bacalaureat, unde a dat proba la istorie.

Deci femeia, în vârstă de 31 de ani, a lucrat ca medic fără să aibă nici măcar bacalaureatul.

Potrivit sursei citate, Bîrsan a ieşit miercuri printre ultimii din examenul de bacalaureat, imediat după terminarea intervalului de 3 ore pe care elevii l-au avut la dispoziţie pentru a finaliza proba. Falsul ginecolog a dat Bac-ul la Liceul Teoretic Benjamin Franklin din Capitală, iar mâine va susţine ultima probă.

La ieşirea din centrul de examen, femeia a negat că a dat astăzi bacalaureatul, spunând că a venit să aştepte pe cineva şi a refuzat să vorbească cu reporterul Libertatea, s-a urcat singură în maşină şi a plecat. Însă pe una dintre listele cu repartizarea candidaţilor pe săli apărea numele ei – Bîrsan A. Raluca Daniela.

Libertatea reaminteşte că Raluca Bîrsan a lucrat în ultimul deceniu ca rezidentă în Secţia de Ginecologie a Spitalul Judeţean de Urgenţă Ilfov, cu o diplomă falsificată şi pe baza unui contract de “voluntar cu activitate medicală”, fără parafă de la DSP şi fără nici un aviz de la Colegiul Medicilor. “Raluca Bîrsan a fost mâna a doua în operaţia pe care mi-a făcut-o doctoriţa Dragu”, au declarat anul trecut pentru Libertatea mai multe femei care au născut la Spitalul Judeţean Ilfov.

coral