In urma cu cateva zile, fiul presedintelui LPF a provocat un tragic accident rutier, soldat cu moarte lui Dany Vicol.

Familia Iorgulescu este daramata de durere! In acest moment, Mario Iorgulescu se afla internat la spitalul Elias din Bucuresti, iar starea lui nu este deloc buna.

Medicii fac mari eforturi pentru a-l stabiliza, insa sansele nu par a fi de partea sa, fiindca organismul acestuia este pe punctul de a ceda, fiindca rinichii lui nu mai functioneaza.

Familia Iorgulescu este daramata de durere!

Astfel ca medicii au fost nevoiti sa-l conecteze la aparate pentru a-i face dializa, potrivit Antena3. Surse din cadrul spitalului Elias afirma ca starea lui Mario Iorgulescu este critica iar riscul de deces a crescut.

„Referitor la starea de sanatate a pacientului Mario lorgulescu, internat in spitalul Elias, facem urmatoarele precizari: contuzia pulmonara are o evolutie lent favorabila, cu ameliorarea parametrilor respiratori si scaderea consecutiva a necesarului de asistare ventilatorie.

Leziunile peretelui toracic sunt inca in perioada de consolidare, necesitand repaus si analgosedare; anastomozele digestive consecutive rezectiilor impuse de leziunile intestinale sunt de asemenea in perioada de vindecare, dar riscul de fistula anastomotica persista”, au aratat reprezentantii Spitalului Elias.

coral