In luna noiembrie a anului trecut, Madena, fata cunoscutului interlop Sandu Zamfir, zis Austrianu, disparea de acasa. Familia a acuzat un clan rival ca a rapit-o pe fata. Madena avea sa fie gasita dupa doua zile. Acum, tanara s-a maritat si a fost condusa la altar de Costel Corduneanu.

Politia prahoveana intra in alerta maxima, pe 4 noiembrie, anul trecut, dupa ce Madena, fiica in varsta de 17 ani a liderului interlop Austrianu, a fost data disparuta de catre familie. Tatal ei a povestit anchetatorilor ca a fost rapita de oameni ai clanului Curca. Totul penytu o recompense uriasa.

In final, politistii au rezolvat cazul si au constatat ca nu e vorba de rapire ci de  fapt fata fugise de acasa. Asta pentru ca urma sa fie maritata cu forta cu un barbat pe care nu il dorea.

Iata ca Madena a ajuns, la opt luni distanta de la acel incident, in fata altarului.  Ea s-a maritat conform planificarii facute de familie, in cadrul unui eveniment fastuos organizat la un restaurant de lux din Bucuresti.

Surse apropiate familiei au dezvaluit pentru spynews.ro ca fata lui Austrianu l-a luat de barbat pe Rony, nimeni altul decat fiul celebrului lider interlop bucurestean Sefor Duduianu. Tinerii casatoriti au avut sapte nasi, insa cel mai cunoscut dintre acestia este Costel Corduneanu, care a si condus-o pe Madena la altar.

coral