Fata senatorului PNL Vergil Chitac spune ca tatal ei, care a fost diagnosticat saptamana trecuta cu coronavirus si este internat la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Constanta, a fost mutat la Terapie Intensiva, dupa ce in ultimele trei zile a fost ajutat sa respire.

Irina, fata lui Vergil Chitac, a postat, luni, pe pagina sa de Facebook, un mesaj despre faptul ca tatal, mama si fratele ei au fost diagnosticati cu coronavirus si sunt internati in spital.

"Sunt Irina, sunt fiica lui Vergil si a Simonei Chitac si sora lui Octavian Chitac. Toti trei membrii familiei mele au testat pozitiv pentru COVID19 si sunt momentan internati in Spitalul de Boli Infectioase din Constanta. Pentru multi oameni ei sunt niste numere in statisticile celor de la Organizatia Mondiala a Sanatatii, niste cazuri despre care citesc si fata de care multi isi exprima intr-un fel sau altul parerea. Pentru mine ei sunt familia mea, reperele mele si o mare parte din sufletul meu”, a scris fata lui Vergil Chitac, care a mentionat ca nu si-a mai vazut parintii de la Craciun, iar fratele de la inceputul februarie.

 Ea mai spune in mesajul sau ca in ultimele trei zile tatal sau a fost ajutat sa respire, iar de duminica a fost mutat la Terapie Intensiva.  

"Tatal meu este un om bolnav in spital, care se ingrijoreaza pentru sotia si fiul sau care sunt si ei internati in spital, care si-a petrecut ultimele trei zile ajutat sa respire si care a fost mutat ieri la terapie intensiva”, a transmis fata lui Vergil Chitac.

Senatorul PNL Vergil Chitac si sotia sa au fost diagnosticati cu coronavirus in 13 martie, ulterior fiind confirmat si fiul lor. Cei trei sunt internati la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Constanta.

coral