Irina Columbeanu implineste astazi 12 ani, iar mama ei i-a transmis un mesaj emotionant, pe contul de socializare. Cele doua au o relatie speciala, chiar daca Monica Gabor locuieste in America. Monica Gabor si-a impresionat prietenii virtuali cu urarea ei.

„Draga mea fiica iubita, astazi nu e o zi oarecare. Este ziua in care mi-ai schimbat viata pentru totdeauna! Azi sarbatorim ziua in care te-ai nascut, acum 12 ani, intr-o miercuri, la ora 19:53. ???Aveai doar 53 de centimetri, acum ai inaltimea de 1,55 cm. Eu ti-am dat viata, dar tu mi-ai daruit mult mai mult. Desi ai crescut, mereu vei fi copilul meu drag. La multi ani si te iubesc mult draga mea PantIRINA! ”, i-a transmis Monica Gabor, fiicei sale.

Zilele acestea, Ramona Gabor, sora mai mica a Monicai Gabor, a implinit 30 de ani. De ziua de nastere a surorii sale mai mici, Monica Gabor i-a transmis un mesaj de suflet acesteia. „La multi ani surorii mele! Surorile sunt speciale, de la cele mai mici, la cele mai mari. Dumnezeu mi-a dat cate una din fiecare. Credeti-ma, sunt mai valoroase decat aurul! Draga Ramona, mereu imi amintesc de tine cu darg, de toata dragostea si bunatatea ta fata de mine. Amintirile pe care mi le-ai oferit nu se vor risipi niciodata din sufletul meu. Te iubesc, draga mea surioara mica!', este urarea pe care Monica Gabor i-a facut-o Ramonei Gabor, prin intermediul Instagram

coral