Un incident demn de filme polțițiste a avut loc în cursul zilei de marți,. 3 septembrie, la Cluj-Napoca, poliția intervenind cu mare rapiditate, autorii fiind depistați și duși la audieri.

Doi bărbați mascați cu cagule au amenințat cu o armă un șofer în trafic, iar apoi au fugit spre strada Piezișă din Hașdeu, conform primelor informații.

Trupele de intervenție rapidă au împânzit campusul în căutarea autorilor.

”În jurul orei 19:30, am fost sesizați cu privire la faptul că, pe Calea Dorobanților, din Cluj-Napoca, o femeie care conducea un autovehicul a fost amenintata in trafic cu un pistol de catre doua persoane aflate intr-un alt autovehicul, persoane care aveau fetele acoperite cu cagule. 

In urma sesizarii, toate echipajele din teren au fost alertate, fiind demarate verificari pentru depistarea celor doua persoane. 

In scurt timp, politistii din cadrul Biroului Rutier au gasit autovehiculul cu care s-ar fi deplasat cele doua persoane, la intersectia strazilor Piezisa cu Clinicilor. 

De asemenea, au fost identificate persoanele in cauza, stabilindu-se ca este vorba despre doi barbati de 27 si 31 de ani, din comunele Floresti si Iara, județul Cluj.

Asupra acestora a fost gasit un pistol neletal, o cagula si alte bunuri. 

Cei in cauza sunt la audieri in prezent pentru clarificare a tuturor aspectelor si luarea măsurilor legale”, precizează Poliția Cluj.

TAGS: cluj floresti trafic pistol sofer cluj-napoca coral