Andrei Duban are parte numai de suprize de cand a debutat emisiunea ”Survivor Romania”, iar faptul ca sotia sa se afla in centrul unor scene usor interpretabile l-a determinat pe acesta sa dea unele declaratii din care a reiesit ca totul este numai o exagerare a unora care cauta senzationalul peste tot.

Ultima informatie sosita de pe ”frontul Survivor Romania” a prezentat-o pe Gratiela, sotia lui Andrei Duban, drept partenera a lui Bogdan Vladau, unul dintre concurenti, insa nu este vorba despre orice fel de… parteneriat. Cei doi au dormit impreuna. Iar fiindca ”o incalzeste”, Gratiela Duban l-ar proteja, de fiecare data, pe Bogdan. Andrei Duban a fost invitat la ”FanArena” si, fireste, nu s-a ferit sa isi transmita punctul de vedere. Unul ironic, in stilul care l-a consacrat pe Duban.

”Cand vezi ca nu gasesti acelasi ”vibe” alaturi de fete, atunci rezonezi cu ceilalti care inca mai au o gluma in ei. Ea vrea sa mai aduca un pic de umor (…) Fereasca Dumnezeu sa plece Vladau, cu cine o sa se incalzeasca, cu Onicas? E piele si os, o sa moara de frig dupa aia, biata femeie! De ce nu sunt si imaginile cu bancurile pe care le spunea ea (n.red. – referindu-se la sotia sa) in fiecare seara”, a declarat Andrei Duban la ”FanArena”.

”Va mai improspatati si voi relatia, priveste din alt punct de vedere”

Pe pagina sa de socializare, Andrei Duban a postat un banc savuros, insa mesajul i-a facut pe fanii lui sa presupuna ca imaginile cu… Gratiela l-au dat peste cap.

„Vorbesc doi prieteni:
– Frate, sunt socat, nevasta-mea vrea sa faca sex in trei!
– De ce? Nu e chiar rau, gandeste-te si tu, senzatii noi, va mai improspatati si voi relatia, priveste din alt punct de vedere, e chiar cool, care e problema ta?
– Problema este ca eu nu sunt pe lista” a fost bancul postat de Andrei Duban, pe care fanii acestuia l-au interpretat imediat ca fiind o replica la adresa lucrurilor facute de sotia sa, la Survivor Romania.

Trebuie sa mentionam si ca Gratiela, sotia lui Andrei Duban nu se afla la prima… abatere. Ea a fost filmata si in bratele lui Mihai Onicas, dupa ce au facut echipa si au adus un punct Faimosilor. Iar Gratiela s-a asezat pe piciorul fostului mijlocas al Stelei si, evident, nu s-a sinchist ca era privita de ceilalti.

coral