Mama unei fetițe de 2 ani a a fost reţinută pentru 24 de ore după ce imagini video cu ea bătându-și fiica au apărut în spațiul public.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au identificat, în urma vizionării imaginilor o femeie, de 29 de ani, iar din primele cercetări, se pare că filmarea ar fi din luna decembrie a anului 2021.

”În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, totodată fiind emis, pe loc, un ordin de protecție provizoriu împotriva mamei.  Polițiștii au înștiințat D.G.A.S.P.C. Constanța, iar întrucât tatăl nu se află în tară, minora, împreună cu frații acesteia, de 5, respectiv 8 ani, au fost preluați de reprezentanții acestei instituții, în vederea dispunerii măsurilor de protecție socială”, anunță IPJ Constanța.

Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, a anunţat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa, citat de News.ro.

“Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă. În cursul zilei de mâine, aceasta va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, cu propuneri corespunzătoare”, a anunţat IPJ Constanţa.

Cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Unității Centrale de Analiză a Informației din Poliția Română, precum și a Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, arată g4media.ro

coral