Mai mult de un an, o fetiță care acum are 7 ani a fost victima tatălui ei vitreg, în Hunedoara, bărbatul batjocorind-o pe copilă săptămânal, scrie Adevărul.

Din decembrie 2019 și până în ianuarie 2021 fetița a trăit un coșmar în casă, unde tatăl vitreg, un bărbat de 55 de ani, a abuzat-o fără milă în fiecare săptămână. Detalii din referatul procurorilor, care l-au trimis în judecată pe bărbat, sunt terifiante. „În fapt, inculpatul G.D.Ş., cu intenţie, în perioada decembrie 2019 – ianuarie 2021, a întreţinut cu persoana vătămată minoră I.L.A., născută în 2014, fiica vitregă a acestuia, cu care convieţuia, relaţii sexuale ce au constat în principal în raporturi sexuale, dar şi în acte sexuale anale, în mod repetat, cel puţin o dată pe săptămână”, au stabilit procurorii, care au finalizat urmărirea penală.

Abuzurile sexuale au fost realizate, mai scriu anchetatorii în referat, „prin constrângerea acesteia (victima – n.r.), realizată prin exploatarea excedentului moral avut asupra victimei, determinat atât de calitatea de membru de familie, cât şi de starea de temere firească creată şi menţinută în timp de manifestările sale violente în cadrul familiei, precum şi de ameninţarea adresată de a o alunga din cadrul familiei, respectiv de a o trimite la bunica maternă în cazul în care nu acceptă să întreţină cu acesta relaţii sexuale”.

Fetița a fost obligată de tatăl ei vitreg să întreţină relaţii sexuale prin acte de agresiune fizică, constând în muşcarea şi strângerea acesteia de gât, în noaptea de 24 spre 25 ianuarie 2021, în intervalul orar 0.00 – 1.00, a mai menţionat procurorul-şef Ioanela Sanda Draia. Rechizitoriul, împreună cu dosarul cauzei au fost trimise Judecătorie Deva spre competentă soluţionare.
 

coral